7 φετινά albums που πρέπει να ακούσεις (τώρα που μένεις σπίτι)

Weeknd, Tame Impala, Pet Shop Boys, Laura Marling & Fiona Apple, μεταξύ άλλων.

Μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει όλα τα albums που περιμέναμε αυτή την περίοδο, μπορεί φεστιβάλ και συναυλίες να μεταφέρονται για το 2021, μπορούμε όμως να απολαύσουμε ό,τι καλό έχει κυκλοφορήσει μες στο 2020, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα. Ακολουθούν 7 must-listen albums από όλα σχεδόν τα μουσικά genres!

Περισσότερα news εδώ.

The Weeknd – After Hours

Τέταρτο studio album για τον Καναδό, ο οποίος είναι κυριολεκτικά παντού Νο. 1! Τρία singles έχουν αποκτήσει heavy airplay για το promo του album, ενώ είναι από τώρα το φαβορί για τα βραβεία Grammy της επόμενης χρονιάς.

 

Tame Impala – The Slow Rush

Τέταρτο album και για τον Αυστραλό Kevin Parker και το project του, το οποίο κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και αυτή τη φορά δεν ακολουθεί τον γνώριμο ήχο του στην παραγωγή, οι κριτικές εξακολουθούν να είναι διθυραμβικές.

 

Pet Shop Boys – Hotspot

14 albums μετά και οι Pet Shop Boys εξακολουθούν να είναι relevant, κυκλοφορώντας υπέροχη ηλεκτρονική pop. Αυτή τη φορά μάλιστα, η παραγωγή ανήκει στον Stuart Price.

 

Laura Marling – Song for Our Daughter

Βρετανική folk από την καλύτερη εκπρόσωπο του είδους! Ο τίτλος είναι παραπλανητικός, μιας και το album είναι ιστορίες της Laura για τη φανταστική κόρη της. Το album έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ενώ τα περισσότερα τραγούδια έχουν ηχογραφηθεί στο home studio της τραγουδοποιού.

 

Grimes – Miss Anthropocene

Κι άλλο album από τον Καναδά, αυτή τη φορά από τη Grimes. Η Claire Elise Boucher επιστρέφει μουσικά με ένα concept album, έχοντας για κεντρική ηρωίδα του την ανθρωπόμορφη θεά της κλιματικής αλλαγής. Το “Miss Anthropocene” είναι η τελευταία συνεργασία της Grimes με τη δισκογραφική 4AD.

 

Fiona Apple – Fetch the Bolt Cutters 

Της πήρε 8 χρόνια από το “The Idler Wheel...”, αλλά επιτέλους τα κατάφερε! Η Fiona Apple ξεκίνησε να ηχογραφεί τραγούδια για το album το 2015, ενώ έφτασε στο Νο. 4 του Billboard την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Στην πλατφόρμα Metacritic, το “Fetch the Bolt Cutters” έχει την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα albums… ever!

 

Rina Sawayama – SAWAYAMA

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ντεμπούτα albums του 2020 είναι και αυτό της Γιαπωνέζας Rina Sawayama. Συνδυάζοντας pop, r&b και nu metal, η 29χρονη Rina καταφέρνει και δημιουργεί έναν ξεκάθαρα φρέσκο ήχο, σε ένα album που έχει αποθεωθεί σε όλα τα μουσικά sites παγκοσμίως.

 

Περισσότερα En Lefko News | Agenda

En Lefko Weekend 5:00πμ - 8:00μμ
Now Playing
The Time Is Now Moloko
Recently Played
Protection (Single Version) Massive Attack Feat. Tracey Thorn
Poison Of Choice Natascha Polke
Fire Parov Stelar
Blazing Alex Sid & Quasamodo
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

RED 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!