Ο κορυφαίος Jeff Mills στο Ηρώδειο με το "Tomorrow Comes The Harvest"

Τρίτη, 12 Ιουλίου, στις 21:00.

Jeff Mills
Presents
Tomorrow Comes the Harvest
feat. Jean-Phi Dary, Divinity Roxx & Rasheeda Ali

με την υποστήριξη του En Lefko 87.7

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Τρίτη, 12 Ιουλίου, 21.00

Μια παραγωγή του ADD Festival και του ACADDEMIA
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022
#AEF2022 #AthensEpidaurusFestival

Εισιτήρια:
aefestival.gr | viva.gr | public.gr

Ο Jeff Mills, από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας techno, παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά σε αθηναϊκό κοινό το πρωτοπόρο του project Tomorrow Comes The Harvest, μια αυτοσχεδιαστική σύλληψη που δημιούργησε το 2018 με τον Tony Allen, θρύλο της afro-jazz και ντράμερ του Fela Kuti.

Facebook | Instagram | Spotify

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι χωρίς τον Jeff Mills, η ηλεκτρονική μουσική πιθανώς θα ήταν πολύ διαφορετική σήμερα. Από την θρυλική ακτιβιστική μουσική κολεκτίβα “Underground Resistance”, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος πίσω στα τέλη των 80s στο Detroit, έως την παγκόσμια κριτική και εμπορική αναγνώριση, υπογράφοντας συνεργασίες με συμφωνικές ορχήστρες, εικαστικά και fashion projects, ο Jeff Mills έχει χαράξει μια αξιοζήλευτη και εντελώς ιδιοσυγκρασιακή καλλιτεχνική πορεία μέσα στα χρόνια. Πολλά παραπάνω από απλός παραγωγός ή DJ, ο Mills αποτελεί αληθινό καλλιτέχνη του ήχου, με ολοκληρωμένο όραμα και βαθιά γνώση του αντικειμένου του, το οποίο υπηρετεί τόσο μέσω της δικής του δισκογραφικής, Axis, όσο και με αμέτρητα άλλα projects ανεξάντλητης δημιουργικότητας. To 2000 έγραψε μουσική για το βουβό αριστούργημα του Fritz Lang “Metropolis”. Το 2006 κυκλοφόρησε το “Blue Potential”, μια live ηχογράφηση της συναυλίας του με την εβδομηνταμελή Φιλαρμονική Ορχήστρα του Montpelier. To 2008 το έργο του “Critical Arragements” εκτέθηκε στο Κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι στο πλαίσιο της έκθεσης “Le Futurisme à Paris – Une Avant-Garde Explosive” ενώ για τον δίσκο του “Where Light Ends” του 2013 εμπνεύστηκε από τον Ιάπωνα αστροναύτη Mamoru Mohri. Αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους σταθμούς της σπουδαίας καριέρας ενός πολυσχιδούς και πάντα ανήσυχου καλλιτέχνη. 

12 xρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, ο Jeff Mills θα εμφανιστεί στον μοναδικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για να παρουσιάσει ζωντανά, παρουσία κοινού, το ακριβοθώρητο Jazz Afro Futurism Project του. Συνοδευόμενος από τον κιμπορντίστα και μακρόχρονο συνεργάτη του Jean-Phi Dary, θα συνομιλήσει εκ νέου με το Tomorrow Comes The Harvest, αυτή τη φορά με νέους «συνεργούς» στον αυτοσχεδιασμό τη μπασίστρια Divinity Roxx και τη φλαουτίστα Rasheeda Ali. Εκεί, στο απόλυτο venue, το παρελθόν θα συναντήσει το μέλλον, το αναλογικό το ψηφιακό, η τζαζ την techno και το κοινό έναν ζωντανό μουσικό θρύλο.

Περισσότερα En Lefko News | Agenda

Μιρέλλα Κάππα Μεσημέρι - 3:00μμ
Now Playing
6 Days Dj Shadow
Recently Played
Voyage Libre Thievery Corporation
Lose Control Teddy Swims
Need Somebody Who Needs Me Echoes Of Sound
Zenith Kavinsky
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

RED 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!