Σάββατο 25/2, θα βλέπουμε Kerala Dust live!

EDEN LIVE presents: Kerala Dust στο Gagarin 205.

EDEN LIVE presents:
KERALA DUST
+ Sworr.
με την υποστήριξη του En Lefko 87.7

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
Gagarin 205 Live Music Space

Το βρετανικό τρίο των Kerala Dust έρχεται στην Αθήνα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στο Gagarin 205, για ένα αξέχαστο live γεμάτο electronic beats!!! Opening act οι SWORR. το electro pop ντουέτο από την Ελλάδα, με μοναδική ενέργεια και σύγχρονη αισθητική!

Εισιτήρια ΕΔΩ

«The soul of Kerala Dust is deeply intertwined with underground dance music, and the audience liberated themselves on the dark, sweaty dance floor.»
SF Weekly

KERALA DUST

Το ταλαντούχο σχήμα των Kerala Dust δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 2016. Μεγαλώνοντας με τους ήχους των CAN, Velvet Underground, Talking Heads και Tom Waits, η μπάντα συνυφαίνει τις ετερόκλητες επιρροές του ψυχεδελικού ροκ, των μπλουζ και της techno. Οι Kerala Dust έχουν κατορθώσει να γεφυρώσουν, με μεγάλη επιτυχία, την electronica με τον παραδοσιακό τρόπο σύνθεσης τραγουδιών και μουσικής.
Από την πρώτη τους περιοδεία, το 2017, έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες διεθνείς συναυλίες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Τουρκία και σε πολλές χώρες ακόμη. Μεταξύ άλλων, έχουν σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Sonar (Βαρκελώνη), DGTL (Τελ Αβίβ), Dockville (Αμβούργο), Lightning in a Bottle (Καλιφόρνια) και Tropico (Μεξικό).

Website
Facebook
Instagram
Soundcloud

SWORR.

Οι Sworr. (John Tsallas και Robin K) είναι ένα alt electro pop ντουέτο από την Ελλάδα, με μοναδική ενέργεια και σύγχρονη αισθητική. Ο ιδιαίτερος ήχος τους χαρακτηρίζεται από εξωστρεφείς μελωδίες και up-tempo ξεσπάσματα, καθώς και απο στοιχεία soul και hip-hop που σε συνδυασμό με τους εξομολογητικούς στίχους της μπάντας, δομεί την συνολική τους πρόταση στην σύγχρονη electronica.
Τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε ο ομώνυμος πρώτος δίσκος τους, ο οποίος εξαντλήθηκε σε λιγότερο από έναν μήνα από την κυκλοφορία του. Το ντεμπούτο τους εξερευνά τα πιο σκοτεινά μονοπάτια της downcast electronica. Spoken word φωνητικά και neosoul φωνητικές μελωδίες αποκαλύπτουν την αλήθεια μια νεότητας που αιμορραγεί αλλά αντιστέκεται σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η αλλοιωμένη αντίληψη του εαυτού.
Μετατρέποντας την σκληρότητα σε beats και λέξεις, οι Sworr. κατορθώνουν να θέσουν τα συναισθήματα σε κίνηση. Το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 από την United We Fly. Το “Honest” καταφέρνει μια ηχητική εξέλιξη, συνδυάζοντας τον χαρακτηριστικό τους ήχο με drill και hip hop beats, διατηρώντας στο κέντρο των συνθέσεών τους τα φωνητικά.
Έχοντας πλέον περιοδεύσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι συναυλίες τους έχουν χαρακτηριστεί από τη μοναδική ατμόσφαιρα και τον εκπληκτικό φωτιστικό σχεδιασμό που δημιουργεί μια ενιαία οπτικοακουστική εμπειρία.

Web
Facebook
Instagram

Προπώληση εισιτηρίων: δίκτυο Viva

Online ΕΔΩ
Τηλεφωνικά: 11876
Σημεία προπώλησης: Public | Nova | Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Χώρος:
Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα, 104 45
Τηλ: 211 4112500
www.gagarin205.gr

https://www.facebook.com/TheHubEvents/ 
https://www.instagram.com/thehubeventsgr/ 
https://twitter.com/plisskenfest 

Περισσότερα En Lefko News | Agenda

Λατέρνατιβ 7:00πμ - 10:00πμ
Now Playing
Never Let Me Down Again Depeche Mode
Recently Played
Abu Simbel Whomadewho
Moving Cities Faze Action
January 8Th Good Job Nicky
Mahal Glass Beams
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

RED 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!