Παρασκευή 15/5: World Class "Athens Meets the Classics" πάρτι στο σπίτι!

Απολαυστικές Fine Drinking βραδιές στο σπίτι με τον En Lefko 87.7, στις 22:00.

World Class "Athens Meets the Classics" @home

Ακόμα μία Fine Drinking βραδιά με διαχρονικά cocktails και αγαπημένες μουσικές στο σπίτι! 

Το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως με τα εκλεκτά spirits και signature cocktails, στήνει μαζί με τον En Lefko 87.7 το σκηνικό για μία ακόμα Fine Drinking βραδιά: αυτό είναι το τελευταίο Athens Meets the Classics πάρτι! Αυτή την Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 22:00, υπό τις μουσικές επιλογές του Σταύρου Διοσκουρίδη, δημιουργούμε διαχρονικά cocktails, όπως Espresso Martini με τη δημοφιλή βότκα από την Ολλανδία Ketel One και Whiskey Sour με βάση το ιρλανδέζικο Roe & Co Whiskey

Επιστρέφουμε σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο, εξακολουθούμε να μένουμε ασφαλείς, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις και διαμορφώνουμε τις ιδανικές συνθήκες, για να διασκεδάσουμε στο σπίτι. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ειδικά σχεδιασμένο δίωρο DJ set με αγαπημένες μουσικές κι ένα all-time classic cocktail, φτιαγμένο από εσένα! Το World Class και ο En Lefko 87.7 δημιουργούν τις συνθήκες. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις καλή παρέα, λίγοι και καλοί στις μέρες μας, για να απολαύσεις ευφάνταστα και διαχρονικά cocktails με premium World Class αποστάγματα, συντροφιά με τις καλύτερες μουσικές της πόλης.

Για την παρασκευή, δεν απαιτούνται δύσκολες τεχνικές ή επαγγελματικός εξοπλισμός. Ακόμα κι ένα βάζο που κλείνει ερμητικά αρκεί, για να γίνει το σπιτικό σου shaker! Τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι, εκτός από καλή παρέα, είναι μπόλικο πάγο και κάποιον ειδικό να σε καθοδηγήσει.

"Athens Meets the Classics" at Home Edition – Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 22:00!

SOUND ON και… μπαίνουμε στο Facebook του En Lefko 87.7, για να ακολουθήσουμε τα απλά και εύκολα βήματα για το Ketel One Vodka Espresso Martini και το Roe & Co Irish Whiskey Sour.

#AthensMeetsTheClassics #WorldClassGreece
Μείνετε συντονισμένοι και
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

More from En Lefko News

Σπύρος Παγιατάκης 4:00μμ - 6:00μμ
Now Playing
Yes Boss Hess Is More
Recently Played
Too Afraid To Love You Black Keys
Sun Is Shining Bob Marley & The Wailers
Purple Rain Prince
Intro The Xx
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!