Παρασκευή 8/5: World Class "Athens Meets the Classics" πάρτι στο σπίτι!

Απολαυστικές Fine Drinking βραδιές στο σπίτι με τον En Lefko 87.7, στις 22:00.

World Class "Athens Meets the Classics" @home

Κορυφαίες μουσικές της πόλης δίνουν ρυθμό για απολαυστικές Fine Drinking βραδιές από το σπίτι!

Το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως, και ο En Lefko 87.7 ανανεώνουν το ραντεβού τους για το τρίτο Athens Meets the Classics πάρτι από το σπίτι. Αυτή την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 22:00, δημιουργούμε από την άνεση του καναπέ μας διαχρονικά cocktails με premium World Class αποστάγματα, υπό τις μουσικές επιλογές του Παναγιώτη Μένεγου.

Μπορεί το lockdown να ολοκληρώθηκε, όμως συνεχίζουμε να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις - μένουμε αρκετά στο σπίτι και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να περνάμε όμορφα! Τι καλύτερο, λοιπόν, από αγαπημένες μουσικές σε συνδυασμό με ένα κλασικό και ευφάνταστο κοκτέιλ;

Η συνταγή για να στήσει κανείς μια Fine Drinking βραδιά στο σπίτι απλή: 1) Συντονιζόμαστε στην αγαπημένη μας συχνότητα για ένα απολαυστικό ειδικά σχεδιασμένο δίωρο DJ set από τον Παναγιώτη Μένεγο. 2) Κατά τη διάρκειά του, μαθαίνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε διαχρονικά κοκτέιλ, όπως μια ανοιξιάτικη και δροσερή Paloma με βάση την premium τεκίλα από 100% μπλε αγαύη Don Julio Reposado και ένα all time classic Rob Roy με το σκοτσέζικο Single Malt Whisky Cardhu 12 ετών.

Η μέθοδος παρασκευής τους απλή, χωρίς πολύπλοκες τεχνικές και επαγγελματικό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεσαι (εκτός από θέληση) είναι χρήσιμα tips, οδηγίες για τα απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις, προσεγμένες πρώτες ύλες και αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας

"Athens Meets the Classics" at home edition – Παρασκευή 8 Μαΐου στις 22:00! 

SOUND ON και… μπαίνουμε στο Facebook του En Lefko 87.7για να ακολουθήσουμε τα απλά και εύκολα βήματα για τη Don Julio Paloma και το Cardhu 12 y.o. Single Malt Whisky Rob Roy.

#AthensMeetsTheClassics #WorldClassGreece
Μείνετε συντονισμένοι και
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

More from En Lefko News

Σάκης Τσιτομενέας 6:00μμ - 8:00μμ
Now Playing
(What A) Wonderful World (Senior Citizens Mix) Sam Cooke
Recently Played
Cold Water Music (Lp Version) Aim
Hero Michael Kiwanuka
Quimey Neuquen (Chancha Via Circuito Radio Remix) Jose Larralde
Chan Chan Buena Vista Social Club
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!